kniha_2008

Rozum & Zdravie, o.z.
(Mind & Health, c.a.)


EU-logo

vydalo v máji 2008 zaujímavú knihu. Kniha je určená širokej verejnosti, ale bude iste poučením aj pre lekárov a študentov prírodovedných disciplín. Kniha môže byť poučením pre tých, ktorí sa starajú o svoje zdravie. Kniha ponúka využitie múdrosti prírody, ktorá syntetizuje mnohé látky na svoju vlastnú ochranu.

           Už dávno sa vie, že mnohé dietetické faktory majú dlhodobý zdraviu prospešný účinok. Prírodné látky prítomné v potrave majú významnú úlohu v prevencii ochorení, ako sú kardiovaskulárne a neurodegeneratívne ochorenia, cukrovka, zápalové ochorenia, ušný šelest či rakovina. Prírodné látky nám pomáhajú pri starostlivosti o krajšiu pokožku, pri tlmení nepríjemných prejavov u žien v klimaktériu, alebo zvyšujú sexuálnu aktivitu starších mužov.

          Kniha obohatí čitateľa o poznatky o významných biologických účinkoch beta-glukánov a probiotík. Naopak, upozorní ho na nebezpečenstvo niektorých prídavných alebo kontaminujúcich látok v potrave.

          Po prečítaní knihy, ktorá je písaná zrozumiteľným jazykom aj pre laickú verejnosť, si človek opätovne uvedomí, že my ľudia nie sme múdrejší ako príroda.

Obsah knihy je na tejto linke.

Knihu je možné si objednať na dobierku na elektronickej adrese adrese občianskeho združenia rozumazdravie@rozumazdravie.sk

Cena za 1 ks výtlačku je 6,90 € + 3.- € balné a poštovné
Pri objednávke 2 výtlačkov 13.- € + 3.- € balné a poštovné
Pri objednávke 3 výtlačkov 18.- € + 3.- € balné a poštovné
Pri objednávke 4 a viac 23,50 € a 5,80 €/kus navyše + 3.- € balné a poštovné


Kniha bude tiež dostupná v predajniach Modul, s.r.o., alebo v internetovej predajni e-Legenda.

Na začiatok